IUFRO:n toimihenkilöt

IUFRO:n toimihenkilönä voit hakea uravaiheesta riippumatta apurahaa sellaiseen IUFRO-kokoukseen osallistumista varten, jossa sinulla on aktiivinen toimihenkilötehtävä. Nimesi on oltava IUFRO:n who-is-who ‑listalla ja kokouksen on oltava IUFRO:n tapahtumakalenterissa (https://www.iufro.org/events/calendar/current/). Mikäli toimihenkilönimityksesi on uusi, olet velvollinen liittämään hakuasiakirjoihin vahvistuksen toimihenkilötehtävään nimittämisestä. Olet myös velvollinen perustelemaan toimihenkilöroolisi kokouksessa, johon haet tukea. Pelkkä kokousesitelmän pito ei riitä toimihenkilöhakemuksen perusteluksi.

IUFRO:n toimihenkilönä voit hakea tukea myös ennen kokousta tai sen jälkeen järjestettävään oheisohjelmaan, mikäli se on toimihenkilötehtävien hoidon takia välttämätöntä. Tällainen tapahtuma voi olla esim. työryhmäsi (Working Party) tai tutkimusryhmäsi (Research Group) oma kokous tai retkeily. Tapahtumaan osallistuminen on perusteltava hakemuksessa nimenomaan toimihenkilötehtävän hoidon kannalta. Toivomme, että teet tukihakemuksesi Suomen Metsätieteellisen Seuran yleiseen apurahojen hakuaikaan.

IUFRO-toimihenkilönä voit kuitenkin hakea tukea myös yleisen hakuajan ulkopuolella, mikäli Metsämiesten säätiön IUFRO-toimintaan myöntämiä varoja on jäljellä. Mikäli haet tukea hakuajan ulkopuolella, ota ennen hakemuksen tekoa yhteyttä Suomen Metsätieteellisen Seuran toiminnanjohtajaan (pekka.nygren [ät] metsatiede.org; puh 044 558 1199).